Met wie werk ik?

In mijn werk begeleid en train ik mensen met vragen over hun loopbaan. Mensen met vragen over zichzelf en hoe ze hiermee omgaan. Die op zoek zijn naar motivatie en werk willen maken van hun loopbaan. Ik wil graag anderen helpen inzicht te krijgen in de huidige situatie en werken naar de gewenste situatie. Dit kan individueel, maar ook in een groep. Zakelijk of particulier. We werken samen naar een concreet actieplan en zoeken naar de geschikte instrumenten om je hierbij te helpen.

Met wie werk ik?


Zakelijk

Zakelijke opdrachtgevers komen vaak bij mij terecht met loopbaanvragen. Ook geef ik trainingen en coach ik binnen de semi-overheid, de zorg, retail en het onderwijs over professionele ontwikkeling en adviseer op het gebied van personeelsbeleid. Ik kan organisaties helpen met het begeleiden van hun medewerkers. Samen met de medewerker ga ik op zoek naar zijn of haar wensen, kwaliteiten en doelstellingen.

Met wie werk ik?


Particulier

Voel je je nog prettig in je werk? Heb je nog steeds de leukste baan van de wereld en hou je wel genoeg energie over voor je privé leven? Ik kan je helpen met de zoektocht naar jouw mogelijkheden en proberen hierbij het positieve te benadrukken. Misschien maken we van je huidige baan, weer je droombaan!

Met wie werk ik?


Reacties van klanten

Workshop 'Een moodboard maken"

Normaal ben ik erg serieus, een 'denker' die dingen analyseert. De workshop 'Een moodboard maken' charmeerde me door zijn lichtheid. Ik ben een beetje blanco ernaartoe gegaan. Het kiezen van plaatjes en het knippen en plakken vond ik leuker dan ik had verwacht. Maar nog meer verraste me de uitkomst: mijn moodboard liet me helder zien waar ik nu sta in mijn loopbaan en waar ik tegen aanloop.
Docente voortgezet onderwijs


Reacties op MatriXmethode

Wanneer je open staat om je oude, beperkende gedrag om te zetten in nieuw en helpend gedrag, is Caroline prima in staat om je op een simpele manier door de stappen van de MatriXmethode te leiden. Je ervaart je eigen helende mogelijkheden en kracht.
Yvonne van der Giessen | Interim Manager www.ReLigare.nl

Ik merk echt dat het me verlichting heeft gegeven in mijn hoofd en in mijn doen. Ik lijk meer energie te hebben en dus zin om te ondernemen. Bij een voor mij vervelend voorval kan ik het nu zelf toepassen en dan houdt het me niet meer lastig bezig. Heerlijk! Al met al een hele fijne ervaring.
Erica de Leede | Office Manager

De coachingsessie van Caroline middels de MatriXmethode heeft mij handvaten gegeven hoe ik op een eenvoudige manier gedachtes en herinneringen kan koppelen aan voor mij duidelijke symbolen. Hierdoor kan ik als het ware kiezen wat ik met bepaalde informatie/gedachten kan doen, in het hoofd plaatsen of op het (denkbeeldige)bord hangen om deze later nogmaals te bekijken. Middels het voldoende oefenen van deze methodiek wordt dit een way of life. Caroline is een deskundig en geduldig persoon met de gave om alles op een duidelijke wijze uit te leggen en te verduidelijken.
Pieter Quanjel | Manager Madolex groepWat heeft de begeleiding je opgeleverd: Dat ik de stap heb durven zetten voor mezelf te beginnen en helder voor me heb wat ik wil en vooral wat enorm veel energie en plezier me dat oplevert. En dat is veel meer dan ik van te voren had kunnen bedenken. Wist totaal niet waar of hoe ik moest beginnen, alleen dat ik ondersteuning nodig had en er zelf niet uitkwam. Duidelijk krijgen wat ik wil en daar dan mee aan de slag gaan was mijn doelstelling, dat ik alles nu dan weer op de rit heb en daar een heel goed gevoel bij heb, is een zeer waardevol kado!
Leonne van den Brand | Interim Projectmanager www.vandenbrandprojectmanagement.nl

‘Caroline is een echte professional, ik ben enorm geholpen door de aangeboden structuren en tools. Mede door haar enthousiasme en professionaliteit ben ik snel in staat geweest om de juiste keuzes te maken. Wat ik erg prettig vond, was het persoonlijk coachen.’
Ewald Reibestein | Eigenaar MaintCore

‘De combinatie van werk en privé verliep voor aanvang van het coachingstraject stroef, er ontbrak evenwicht. Het coachingstraject heeft mij vervolgens geholpen met het opnieuw stellen van prioriteiten, doelen, wensen en het aanleren van een aantal (communicatieve) vaardigheden. Hierdoor is mijn tijdsbesteding weer in balans.’
Sandy Wiecherink | Praktijkondersteuner

‘Via het UWV kon ik een re-integratietraject (IRO) bij Caroline volgen. Caroline is een zeer goede luisteraar, die precies de juiste vragen weet te stellen. Zij wijst je op de rode draad in je antwoorden en denkt met je mee over consequenties en te nemen stappen. Zo heb ik de switch durven en kunnen maken van een commerciële baan naar het onderwijs.’
Floor Felix | Leerkracht basisonderwijs

‘Caroline is een getalenteerde coach. Ze is puur en eerlijk in haar observaties, creatief, rustig en betrokken.
Door haar praktische instelling kan zij mensen écht begeleiden die (in hun werk) vastlopen.’
Marianne Overakker | Overakker Coaches B.V.

‘De volgende woorden geven een goede indruk van hoe ik de begeleiding van Caroline heb ervaren: duidelijk, concrete opdrachten, verhelderend door goede begeleiding, aangename sfeer en een stap in de goede richting.’
Lisette Samplonius | Gastouder en oprichter Kleine Sam - www.kleinesam.nl

Met wie werk ik?


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van
Van Driel Stoffer loopbaanbegeleiding en coaching? In de inspirerende nieuwsbrief vind je o.a. de geplande trainingen.
Dus geef je snel op!
Lees verder...

Contact

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Je kunt een e-mail sturen naar caroline@vandrielstoffer.nl of bel me op 06 202 400 28.
Lees verder...